Quhet Viktoriya Gameeva dhe është mjeke e Spartakut tëMoskës në Rusi.


E krahasojnë me Eva Carneiron e Çelsit si një ndër mjeket më seksi.


Por Viktoriya duket se e lë pas mjeken e klubit londinez pasi ka një fizik perfekt.


Vvikvic


Foto 1


Foto 3Foto 4Foto 5Foto 6Foto 7Foto 8Foto 10Foto 12Foto 15Foto 16Foto 17