Kjo është rusja më e bukur në botë.


Ky ka qenë verdikti i revisës ruse Maxim.


Ajo quhet Vera Brezhneva dhe është 34 vjeçe.


Këngëtarja ka lënë pas të famshmen Anastasia Kvitko.