Nëse keni xhepat e mbushur plot dhe doni të udhëtoni me klas, Etihad Airways ofron një mundësi të rrallë.


Tani mund të paguani për suitën me pesë yje brenda në këtë avion, ku përfshihen tre dhoma, një dhomë ndenjie, banjoja dhe një dhomë gjumi.


Brenda në çmim përfshihet shërbimi nga një shërbëtor i trajnuar në Akademinë Savoy.


Çmimi për Rezidencën është mbi 20 mijë dollarë. Vetëm vajtje.


Kompania e njohur do e vendosë këtë suitë në avionët Airbus A380 dhe Boeing B787 Dreamliner.


1


2


3


4


5


6


7


8


9