Dita e djeshme ka qenë ndoshta më e rëndësishmja në historinë e 25 viteve të fundit të Shqipërisë ndaj nuk mungonte asnjë deputet, si rrallëherë.


Hyrja e Parlamentit është shndërruar si nje paradë e mjeteve luksoze të deputetëve, qoftë të majtë apo të djathtë.


Shihni në galerinë e fotove mjetet luksoze të disa deputetëve të pozitës dhe opozitës.