Kjo protestë horror është bërë në një shesh në Barcelonë.


Dhjetra aktivistë për mbrojtjen e kafshëve kanë zhvilluar një protestë horror, për të mbrojtur kafshët.


Ata kanë dalë nudo dhe janë mbuluar me gjak.