Ajo jeton në Gjermani dhe famën nisi ta shijojë kur doli në revistën Playboy si playmate e muajit shkurt.


Bëhet fjalë për modelen shqiptare, Delfina Aziri.


Së fundmi biondia nga Kosova ka ofruar për fansat e saj disa imazhe të nxehta.


1


2


3


4


5


6