Ajo ka vetëm pak javë që ka lindur dhe ndryshe nga sa ndodh me shumë mama të reja, Tamara Ecclestone ka sërish një trup të shkëlqyer.


29- vjeçarja ka pozuar me bikini gjatë pushimeve në Marok.


Ecclestone është trashëgimtare e një pasurie prej 2.4 miliardë sterlina.


1


2


3


4