Në ndeshjen mes ambasadorëve dhe ministrave e deputetëve shqiptarë, ajo që ka rënë në sy ishte tatuazhi i ministrit të Punëve të Brendshme, Saimir Tahiri.


Tahiri ka ekspozuar aksidentalisht tatuazhin mbi gjurin e tij të djathtë, në të cilin shihet qarte një piramidë dhe në të dy anët e saj, një shkrim i padeshifrueshëm për shkak të largësisë së fotove.


Imazhi i piramidës, e cila njihet si simbol i grupimit sekret Illuminati ka bërë që mediat ta etiketojnë Tahirin si pjesë të këtij grupimi, ose të paktën adhurues të tij.