Dhomat e tij gumëzhinin nga muzika dhe kërcimet dhe pishinat ishin të mbushur me fëmijë.


Por sot ky resort është totalisht i braktisur.


Koha ka bërë punën e vet duke e rrënuar totalisht, aq sa ndjen drithërima kur futesh brenda.


Bëhet fjalë për resortin në Atherfield Bay në Ishullin Wight në brigjet jugore britanike.


Ai dikur ishte destinacioni i preferuar për mijëra britanikë por sot në të nuk shkel më asnjë qenie e gjallë.


Fotografi Damian Haworth ka sjellë disa foto nga resorti dikur madhështor.