0
brbr

brbrFederata Shqiptare e Futbollit nuk ka pranuar kushtet e vendosura nga Federata Serbe per tifozet kuqezi FSHF me ane te nje letre te derguar ka sqaruar se nuk mund te shperndaje biletat vetem per perkrahesit me pasaporte shqiptarebrbr
brbrFederata jone shton se nuk e ka te mundur te rregjistroje tifozet dhe per me teper kjo nuk ka ndodhur ne asnje takim te meparshembrbr
brbrFSHF do t8217ia dorezoje biletat shoqatave te tifozeve duke shpresuar ne bashkepunimin e Federates Serbe te Futbollitbrbr
brbrNdeshja kualifikuese e Euro 2016 mes Serbise dhe Shqiperise do te luhet me 14 tetor ne Beograd Per tifozet shqiptare jane ne dispozicion 1 mije biletabrbr
brbrTv Klanbrbr14 tetor FSHF kushtet e Serbise ndeshja nuk pranon pergjigjet TV Klan