Nga Express më 12 gusht 2011 në ora 10:30

Selena Gomez ka pranuar se fama dhe të qenit çdoherë në qendër të vëmendjes e ka bërë atë “nervoz”.“E keni këtë presion atëherë kur njerëzit ju adhurojnë. Kam bërë më të mirë që të jem një person i mirë dhe vazhdoj ta bëj këtë. Por, të qenit gjithmonë në qendër të vëmendjes, normalisht shkakton nervozë dhe stres ndonjëherë”, tha ajo.