Një 18- vjeçar rezulton i zhdukur prej 5 ditësh. Alarmin e ka ngritur familja e tij në polici.


Mali-i-Korabit-4-678x450


Të afërmit kanë thënë se kishte shkuar në malin e Korabit për të kërkuar bimë.


Bëhet fjalë për 18- vjeçarin Ardian Pali i cili shkoi për të mbledhur bimë në mal dhe nuk u kthye më, raporton Neës24. Mësohet se ai shoqërohej nga dy persona. Dëshmia e tyre pritet të merret nga efektivët e policisë për të zbardhur më shumë detaje për ngjarjen.