e Diele 11 Janar 20151407 pm


p classwp-caption-textKnut FleckensteinbrbrFamiljaret e Aleks Nikes qe humbi jeten me 21 janar te viti 2011 jane takuar dje me raporterin per Shqiperine ne Parlamentin Europian Knut Fleckenstein Takimi ka ardhur si kerkese e familjareve te Aleks Nikes te cilet per 30 minuta kane njohur eurodeputetin me moszbardhjen e se vertetes se vrasjes dhe denimit te autoreve Rajmonda Nika ka theksuar pas takimit me eurodeputetin gjerman se ka kerkuar prej tij ndihme per ngritjen e ceshtjes se bashkeshortit te vrare ne Parlamentin Europian Ne i kerkuam eurodeputetit ndihme qe ta ngreje ceshtjen e Aleksit ne Parlamentin Europian Nuk shoh qe po behet nje zgjidhje per kete krim qe eshte bere Po behen 4 vjet dhe drejtesia nuk eshte duke luajtur vendit fare Eurodeputeti na siguroi qe ceshtjen do ta coje do tia drejtoje Parlamentit Europian qe te behet drejtesi dhe gjerat te vendosen ne vendin e vet tha dje Rajmonda Nika e veja e Aleks Nikes Nderkohe qe Mark Nika xhaxhai i te ndjerit eshte treguar me i ashper ne deklarata duke thene se gjyqtaret jane ne aleance kriminale me njeri-tjetrin Ne e informuam se gjyqtaret jane ne aleance kriminale me njeri-tjetrin per shkak se jane te emeruar nga familja Berisha pikerisht nga ai person qe ne dyshojme si vrases dhe ekzekutor i masakres se 21 janarit Qe ne fillim ne kemi informacion se arma e ekzekutimit te Aleksit eshte identifikuar dhe i perket ish-komandantit te Gardes Ndrea Prendi Pas kesaj me sa duket ata u penduan ne konkluzionet qe dhane dhe u arrit qe te ndryshohet tyta e armes nga e Ndrea Prendit tek ajo e shoferit te tij Kjo me qellim mos te dale e verteta tha Mark Nikatweet
br