Tiran (start)- Dy avokatt e biznesmenit serbo-boshnjak Damir Fazlli, t cilt ndodhen prej ditsh n Tiran, kan dhn sot nj konferenc shtypi pr mediat. Andreu Corcoran dhe Eduard Ross, t ardhur nga Shtetet e Bashkuara, than pr mediat, pa dhn shum prgjigje pr gazetart, se akuzat ndaj klientit t tyre ishin t pabazuara dhe t motivuara politikisht. Ata deklaruan se do t mbronin klientin e tyre, ndrsa jan duke shqyrtuar me prpikri akuzat e ngritura nga prokuroria n drejtim t Fazlli.Dy avokatt kan krkuar publikisht bashkpunimin me prokurorin, pr t zbardhur t gjitha akuzat e hedhura n media.Prokuroret shqiptare ishin t sjellshm dhe profesionist. Ata na garantuan proces t bazuar n prova e fakte dhe ne kemi besim se prokurort shqiptar do punojn me drejtsi-than dy avokatt pr mediat.Corcoran dhe Ross prfunduan fjaln e tyre, duke shpresuar se shtja t mos prfshihet n interesa politike.