Notari amerikan Majkell Felps eshte nderuar me cmimin qytetar nderi ne vendin e lindjes.Fituesi i 8 medaljeve eshte nderuar nga kryetari i bashkise ndersa ne ceremoni ishin te pranishem te afermit dhe shoket e Felps.