Transmetuar me 07012016 - 2136


PUBLICITETFinalizohet drafti i reformes ne drejtesi pa pranine e opozites Ekspertet e Komisionit te Posacem pas nje mbledhjeje prej pothuajse 4 oresh i kane dhene doren e fundit ketij draftibr
br
Dy kapitujt e fundit te diskutuara ishin ai per Prokurorine e Pergjithshme dhe Byrone Kombetare te Hetimit Drafti ishte nje pershtatje te atij te miratuar me pare nga komisioni i reformes dhe i pershtatur me Rekomandimet e Komisionit te Veneciasbr
br
Puna per te nisi qe prej dates 29 dhjetor Te premten drafti do ti kaloje kryetarit te Komisionit te Posacem te Reformes Fatmir Xhafaj Me pas ai do te vendose nese drafti do te kaloje direkt ne Komisionin e Venecias apo do ti nenshtrohet me pare negociatave politike fgnoaal

lang enUS

p idlastbrbr

windowtaboola windowtaboola
taboolapush
mode thumbnails-a-escalator
slider true
placement Mobile Escalator Thumbnails
targettype mix