Ish-presidenti francez Nicolas Sarkozy është paraqitur për të dytën ditë meë radhë në zyrat e policisë për tu marrë në pyetje në lidhje me hetimet mbi financimet e dyshimta e të paligjshme të fushatës elektorale të vitit 2007 nga ana e Libisë, sipas burimeve që po ndjekin çështjen.


Ish-shefi francez i është nënshtruar dje pyetjeve të para të investiguesve në zyrën qendrore të policisë për luftën kundër korrupsionit dhe krimin financiar e tatimor.


21 mars 2018 (gazeta-Shqip.com)