Deputetja më e vjetër e Kuvendit të Kosovës, Flora Brovina sot ka ditëlindjen.
Brovina e cila tashmë është edhe kryesuese e seancës në Parlamentin e Kosovës, dhe ndaj të cilës janë kthyer sytë e të gjithëve duke pritur për thirrjen e seancës konstituive, ka mbushur sot plotë 66 vjeç.

AdPlatformZone = {id: "549fcab82",format: "410x0"};


Për ditëlindjen e Brovinës, ka treguar djali I saj Ylli, I cili përmes Facebook-ut, e ka uruar nënën e tij për ditëlindjen e 66-të./Indeksonline