Kjo është periudha më e mirë për të bërë rafting e mesa duket për Florjan Binajn është edhe mëmyra më e mirë për tu qetësuar pas një sezoni të suksesshëm në Portokalli.
Është viti i tretë që Flori viziton kanionet e Osumit dhe është dashuruar me këtë sport. Vitin që kaloi ishte e gjithë trupa e Portokallisë ndërsa këtë vit ka menduar që të shkojë me vëllain e tij. Kanionet janë një mrekulli, dhe Flori është i dashuruar me natyrën. Rafting është kthyer një sport shumë i dashur për shumë personazhe të njohur përfshi edhe politikanë./Indeksonline/ 

AdPlatformZone = {id: "8bc4ee166",format: "410x0"};