TIRANE - Jeni kurioze se si ka qene Policia Rrugore ne vitet 1970 ne Shqiperi? Kjo makine gjendet ne magazinat e Policise se Shtetit dhe shfaq pikerisht makinen qe kane mbajtur efektivet rrugore ne keto vite. Redaksia Online Shqiptarja.com 19 Ndiqni Shqiptarja.com në Facebook dhe në Twitter TAG: makina policia rrugore