Komandanti Legjendar Adem Jashari, i cili themeloi celulat e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK), duke veshur uniformën e kamufluar ushtarake dhe kapur armët për të dal maleve të Drenicës, sigurisht se ka pasur edhe momentet e tij të veçanta.


Një foto e postuar së fundmi në rrjetet sociale e shfaq Komandantin, si një atlet të vërtetë, shkruan reporteri. Aparati fotografik ka kapur një moment të veçantë, kur ai po hidhej në tokë, nga një lis.


Edhe pse postuesi i fotos nuk e ka cekur se ku është bërë ajo, nuk duhet të mohohet, të ketë qenë edhe ndonjë moment, kur Komandanti po zbriste nga lisi, pasi i kishte bërë shikim terrenit përreth, për t’u siguruar se mos forcat armike i kishte afër./Indeksonline/