Këto kohë është folur pafund për distancimin social, për tu mbrojtur nga infektimi ndaj koronavirusit.Pra, duhej të mos afroheshim fizikisht me të tjerët, në mënyrë që të mos infektohemi. Por ky distancim nuk është respektuar aq shumë mes deputetëve socialistë, Ditmir Bushati dhe Blerina Gjylameti.


Mes tyre shihet një distancim tjetër, ai mendor. Asnjëri nuk e ka mendjen të flasë me tjetrin, sepse vëmendja e tyre është përqendruar te celulari, edhe pse janë në ecje.


/Panoramaplus.al