1465233346ludi5-prEdhe pak ditë nis evenimenti më i rëndësishëm futbollistik i vitit, Euro 2016, ku për herë të parë është protagoniste edhe kombëtarja jonë.

Deri në fërshëllimën e parë, vëmendja e mediave është zhvendosur tek plazhet franceze për të njohur kundërshtarët... dhe të dashurat e tyre.

E mes këtyre, rreze dielli Ludivine Kadri, e dashura e mbrojtësit të krahut të djathtë të Francës, Bacari Sagna.