PARIS ndash Google Street View e ka fotografuar ndersa po urinonte ne nje prej ambjenteve ku ndoshta ndjehej me i mbrojtur nga vezhgues kurioze ne oborrin e shtepise se tij. Viktima e ketij incidenti eshte nje fshatar francez nga Maine e Loira qe ka vendosur ta hedhe ne gjyq gjigandin e kerkimeve ne Internet.

Ai e zbuloi fotografine vetem pasi disa bashkefshatare te tjere kishin arritur ta identifikonin ne foton e Google Street View dhe filluan te talleshin me te.

Keshtu fshatari francez ka vendosur te kerkoje nje demshperblim per shkeljen e privatesise se tij. Fakti qe rendon me shume episodin ndash sipas tij ndash eshte se kur foto eshte shkrepur ai ndodhej ne pronen e tij private qe mbrohej edhe nga kangjella.

im/shqiptarja.com