Filipine 5 Janar
NOA - Shkrepja e fundit dhe me pas erresire.
Nje sekonde para se te qellohej per vdekje nganjeplumb i kalibrit045
njepolitikanfilipinas Raynaldo Dagsa ka shkrepur me ane te
aparatit te tij nje foto te drejtuar pikerisht nga vrasesiduke e kapur
dhe ate pa dashje. Ai u ra gjate festave te fundvitit teksa po festonte me
miqte dhe te afermit e tij. Fotome pas iu dorezua autoriteteve te cilet
me pas bene te mundur dhe arrestimin e vrasesit. Gjithckaka
ndodhurbrenda disa sekondavepikerisht kur Dagsa po kapte nje foto
te e gjithe grupit.r.b/NOA