Këto ditë, kur rastet e infektimit me koronavirus janë shtuar ndjeshëm, duket që edhe mes deputetëve ekziston një lloj frike dhe një kujdes i shtuar.Në rastin e Mimi Kodhelit, kujdesi nuk është asnjëherë i tepërt. Siç e shikoni edhe në foto, ajo i mban në distancë të largët kolegët, teksa flet me ta.


Dhe në fakt, ka të drejtë, sepse kujdesi në këto raste nuk është asnjëherë i tepërt.


/Panoramaplus.al