Edhe pse shumë vapë, i duhet që për etikën e veshjes në sallën e Parlamentit të mos futet me këmishë, por me xhaketë.Për këtë arsye, deputeti i Partisë Socialiste, Musa Ulqini, fut në mes të këmbëve çantën dhe bëhet gati për tu prezantuar si duhet në sallë, duke veshur xhaketën.


Edhe ai futet te deputetët, të cilët tregojnë kujdes për Covid-in duke mbajtuar maskë mbrojtëse.


/Panoramaplus.al