Partia Demokratike e bojkotoi seancën e sotme parlamentare, si rrjedhojë e ndëshkimit të Sali Berishës me 10 ditë përjashtim nga Kuvendi, pas thirrjes së tij ndaj popullit për t'u armatosur.

Bojkoti i opozitës do të vijojë, për sa kohë do të zgjasë edhe pezullimi i liderit të saj shpirtëror.

Ndërkohë, në foltoren e Kuvendit dhe në bankat e deputetëve, është vënë re një hramoni dhe qetësi e pazakontë.

Debati dhe sherret munguan, kështu që opozitari më i fortë sot në Parlament ishte Nard Ndoka.

Kjo "qetësi dhe dashuri" do të vijojë edhe për pak kohë, deri kur në Kuvend të mbërrijë për votim paketa e reformës në drejtësi./Mapo

Deputetet e PDIU dhe LSI, gjate nje seance parlamentare, sion.

Deputetet e PDIU dhe LSI, gjate nje seance parlamentare, sion.

Vendet bosh te deputeteve te Partise Demokratike,

Vendet bosh te deputeteve te Partise Demokratike,

Deputeti i PS, Taulant Balla dhe ai i PDIU, Omer Mamo,

Deputeti i PS, Taulant Balla dhe ai i PDIU, Omer Mamo,

Deputeti i PDK, Nard Ndoka,

Deputeti i PDK, Nard Ndoka,

Deputetet e PS, Koco Kokedhima dhe Gramoz Ruci,

Deputetet e PS, Koco Kokedhima dhe Gramoz Ruci,

Deputetet e PS, Fatmir Xhafa dhe Taulant Balla,

Deputetet e PS, Fatmir Xhafa dhe Taulant Balla,

Deputetet e LSI, Monika Kryemadhi dhe Silvi Caka,

Deputetet e LSI, Monika Kryemadhi dhe Silvi Caka,

Ministri i Mireqenies Sociale dhe Rinise, Blendi Klosi,

Ministri i Mireqenies Sociale dhe Rinise, Blendi Klosi,

Deputetja e PS, Esmeralda Shkjau, gjate nje seance parlamentare, ku eshte diskutuar ne lidhje me projektligjin per faljen e detyrimeve te ish ushtarakeve ne skemen e pensioneve suplementare./r/n/r/nLawmaker, Esmeralda Shkjau, during a parliamentary session.

Deputetja e PS, Esmeralda Shkjau, gjate nje seance parlamentare, ku eshte diskutuar ne lidhje me projektligjin per faljen e detyrimeve te ish ushtarakeve ne skemen e pensioneve suplementare./r/n/r/nLawmaker, Esmeralda Shkjau, during a parliamentary session.

Kryetari i Kuvendit, Ilir Meta,

Kryetari i Kuvendit, Ilir Meta,

Deputeti i PS, Koco Kokedhima dhe Ministri i Financave, Arben Ahmetaj

Deputeti i PS, Koco Kokedhima dhe Ministri i Financave, Arben Ahmetaj