Ndeshja e radhes qe Shqiperia do te luaje ne Euro 2016 do jete ajo kunder Frances dhe do te gjykohet nga nje gjyqtar skocezbr
br
UEFA ka njoftuar se takimi France-Shqiperi do gjykohet nga William Collum ndersa ndihmesit e tij do te jene Boby Maden dhe John Beatonbr
br
Nuk eshte hera e pare qe skocezi Collum drejton nje takim ku luan kombetarja shqiptare Ne shtator te vitit 2015 ai drejtoi ndeshjen eliminatore mes Danimarkes dhe Shqiperise ne Kopenhagenbr
br
Collum ka drejtuar edhe ndeshjen e vitit 2013 ne Tirane mes Shqiperise dhe Norvegjise e cila perfundoi ne barazim 1-1aknoaal

lang enUS

p idlastbrbr

windowtaboola windowtaboola
taboolapush
mode thumbnails-a-escalator
slider true
placement Mobile Escalator Thumbnails
targettype mix