FRANCË- Një anketë e realizuar nga një reviztë ka treguar se popullariteti i Presidentit Hollande ka rënë në 29% muajt e fundit.

Anketa është realizuar nga revista francëze “Le Nouvel Observateur” dhe i referohet vetëm muajit këtij muaji. Kjo është shifra më e ulët që në momentin që Franocis Hollande është zgjedhur president i Francës.

Krahasuar me presidentin paraardhës Nicolas Sarkozy gjatë mandatit të tij 5-vjeçar nuk ka rënë asnjëherë poshtë 30%.

Më tej në anketë analizohen arsyet e rënies së popullaritetit të presidentit Hollande. Njëra nga arsyet është trajtimi që i bëhet popullatës rome në Francë. 

(a.h/BalkanWeb)