Babagjyshi i Vitit të Ri i ka bërë një dhuratë vërtet të çmuar fubollistit të Prestonit, në Championship, Kevin OConnor. 22-vjeçari, i cili verën e kaluar firmosi për skuadrën e tij të re, sapo ishte kthyer në Iralndë për të kaluar disa ditë më familjen e tij, kur fati i trokiti të derë.


Ai kishte blerë një biletë, e cila rezultoi fituese e jackpot-it të Lotarisë Kombëtare të Irlandës. E pabesueshme, por vërtetë!


OConor dhe mamaja e tij Breda tërhoqen çekun 1 milionësh në zyrat qëndrore të Lotarisë në kryeqytetin Dublin.


Pas disa kërkimeve, u dërgova foton e biletës sime, por kurrë nuk do ta kisha besuar që ishte bileta fituese e një çmimi 1 milion stërlina, deklaroi OConor, i cili ka qenë gjithashtu pjesë e përfaqësueses së 21-vjeçarëve të Republikës së Irlandës.


3 janar 2017 (gazeta-Shqip.com)