Transmetuar me 29102014 - 1025
Tirane 29 tetor 2014 NOAal- Komisioneri per Zgjerimin ne Bashkimin Europian Stefan Fyle ka vleresuar rezultatet e Shqiperise ne luften kunder narko-trafikut permes nje letre derguar Ministrit te Puneve te Brendshme Saimir Tahiribr
br
Me lejoni te theksoj rendesine e vecante qe ne i japim luftes se orientuar drejt rezultateve kunder krimit te organizuar dhe korrupsionit shprehet Fyle ne mesazhin percjelle Tahiritbr
br
Duke vleresuar angazhimin personal dhe institucional te Ministrit Tahiri Komisioneri shprehet se operacionet e suksesshme te kryera se fundmi kunder kultivimit dhe trafikimit te narkotikeve jane hapa te lavderueshem ne drejtimin e duhurbr
br
Operacionet e sukseshme te kryera se fundmi kunder kultivimit dhe trafikimit te narkotikeve jane hapa te lavderueshem ne drejtimin e duhur Ato duhet te mbeshteten me vendosmeri dhe te ndiqen nga veprime te shpejta dhe te duhura nga ana e prokurorise thote Fyle ne letren e tijbr
br
Fyle siguron se Komisioni Europian eshte i gatshem te vazhdoje te mbeshtese perpjekjet e Shqiperise per reforma me ekspertize dhe mbeshtetje financiarebr
br
Komisioni eshte i gatshem te vazhdoje te mbeshtese perpjekjet e Shqiperise per reforma me ekspertize dhe mbeshtetje financiare Por eshte e qarte qe arritja e rezultateve ne kete fushe varet prej vullnetit politik te autoriteteve si dhe ne vendosmerine efikasitetin e veprimit dhe koordinimin e te gjithe trupave ligj-zbatuese ne Shqiperi Ne kete kontekst angazhimi personal dhe institucional qe Ju shprehni eshte mese i mirepritur dhe do te mbetet thelbesor e mbyll Komisioneri Fyle letren drejtuar ministrit Tahiriaynoaalbr
br
Komentoni mbi kete lajm me poshte Nese keni dicka per te raportuar mbi kete teme na shkruani tek prnoaal


lang enUS

p idlastbrbr