Transmetuar me 31122015 - 0955
Agjencia Kombetare e Lajmeve NOA uron shqiptaret kudo qe ndodhen Gezuar Vitin e Ri 2016br
br
Shendet mireqenie harmoni dhe sa me pak stres per te gjithebr
br
Viti 2016 do te jete shume i rendesishem per NOA dhe lexuesit e abonentet e sajbr
br
Ne shenojme 10-vjetorin e NOA dhe sjellim risi absolute ne teknologjine me te fundit te informacionit onlinebr
br
Me nje faqe krejtesisht te re aplikacionet e reja ne App Store dhe Play Store te aksesueshme edhe per Windows BlackBerry etj NOA vjen kete vit prane 300 mije vizitoreve te perditshem te saj dhe te tjere qe do ti ndjekin me dizanje moderne dhe njekohesisht te thjeshta te arritshme per te gjithebr
br
Transmetimet video vijne tek NOA kete vit me perditesime te reja qe do tju sjellin prane lajmit te fundit ne Shqiperi dhe jashte saj shpejt dhe lehte me nje klik te vetembr
br
Faqja e re per lexuesit dhe abonentet e NOA Mobile sjell gjithashtu risi fantastike per te gjithe Shpejtesi si kurre me pare ne leximin e lajmit dhe shikimin e videovebr
br
Kete 10-vjetor jemi duke punuar shume qe tju sjellim fjalen e fundit te teknologjise sa me pranebr
br
Juve ju mbetet vetem te qendroni prane nesh te lidhur gjate gjithe 24 oreshit ne 365 dite te vitit per te ndjekur ne cdo kohe lajmet e fundit dhe jo vetembr
br
Nje falenderim i sinqerte dhe mirenjohes nga Agjencia Kombetare e Lajmeve NOA

PUBLICITET


lang enUS

p idlastbrbr

windowtaboola windowtaboola
taboolapush
mode thumbnails-a-escalator
slider true
placement Mobile Escalator Thumbnails
targettype mix