Transmetuar me 08092016 - 1516
Liljana Elmazibr
br
Njerez jemi gafa bejme Kjo eshte nje shprehje qe shumekujt i shkon per shtat por atyre qe perfaqesojne popullin fare pak ose hicbr
br
Ndaj kur flasin para popullit te bejne me shume kujdes qe mos mbushin ekranin me gafabr
br
Kjo ndodhi ne seancen e sotme parlamentare kur deputetja e PD per qarkun e Vlores duke u perpjekur ta ilustronte fjalimin e saj me fjale te medha nga letersia e ka mbyllur me nje gafebr
br
Liljana Elmazi u perpoq te citoje nje shprehe kur tha sic ka thene edhe Pashko Vasa lum kush te rroje e ta shohebr
br
Por shprehja evidenton profesori i Letersise ne Universitetin e Tiranes Bardhyl Matraxhiu nuk eshte e Vaso Pashesbr
br
Ne rrjetet sociale Dr Matraxhiu fshikullon deputeten e Vlores Citon sipas saj cfare ka thene Vasko Pasha Komedia eshte se lum kush te rroje e ta shohe zonje i ka thene Naim Frashri dhe jo Vaso Pasha shkruan Matraxhiubr
br
Komentet reaguese ne Facebook jane te shumte Disa permendin dhe faktin se Elmazi pervecse deputete eshte edhe pedagoge ne universitetbr
br
Ne Parlament gjate seances plenare duket se vetem deputeti socialist Ben Blushi e kapi gafen e deputetes opozitare duke e permendur shkarazi me doze ironie ne fjalimin e tij abnoaalbr
br
Bardhyl Matraxhiu


lang enUS

p idlastbrbr

windowtaboola windowtaboola
taboolapush
mode thumbnails-a-escalator
slider true
placement Mobile Escalator Thumbnails
targettype mix