Këngëtari nga Shqipëria, Gena Lito, ka "gjetur punë" në një shtëpi publike në Zvicërr. Ai sonte do të këndoi live në njërën prej shtëpive publike të quajtur 'Golwand' në Baden afër Cyrihut, e cila ka pronar një shqiptar nga Shqiperia, dhe gjithashtu shumicën e femrave që ofrojnë shërbime seuksuale i ka nga Shqiperia, bëjnë të ditura burime të Indeksonline.Gjithashtu, merret vesh se kjo nuk është hera e parë që Gena këndon nëpër lokale të tilla ndërkaq po në të njëjtin vend, Gena mirret vesh se do të këndojë edhe sonte./Indeksonline/