Nostalgjia për për kohën e fëmijërisë duket se e ka kapluar edhe këngëtaren e njohur Genta Ismajlin.

Ditët e fundit ajo ka qëndruar në Shqipëri duke u argëtuar me miqtë e saj, pasi mbretëronte kohë me diell.


Gjatë këtyre ditëve ajo ka bërë qejf edhe me këngëtaren Eni Koçi, ndërsa përveç një dreke të përbashkët dhe shoqërisë kafeve, Genta ka shijuar edhe pak momente fëmijërore.


Ajo bashkë me Enin kanë vizituar një park lodrash, duke u rikthyer për pak qaste edhe në fëmijëri.


Ndoshta kjo do ti japë edhe më shumë forcë dhe energji për të punuar në projektet e reja, të cilat Genta ka premtuar që do ti sjell së shpejti./Indeksonline/