shte koha per te folur per nje tjeter personazh te shtepise. shte fjala per Genten poeteshen e shtepise se BB. Duket se te thururit vargje per te eshte gjeja me e natyrshme ne bote por sonte do ta kete punen pisk. Ne shtepi do te vije dikush per ta sfiduar dhe ka per te qene nje sfide e forte.Personazhi qe do ta sfidoje eshte nje personazh shume interesant ai quhet Safet Shirka dhe te gjithe duhet ta mbajme mend nga Albanias Got Talent ku ai bente bejte hip-hop.Arbana komunikon me Genten dhe e pyet nese ka krijuar ndonje vjershe keto dite. Me pas i thote Ti qe e mban veten per poeteshe sonte pisk punen do ta kesh behu gati per nje sfide me nje vip por me pare te ftoj te shohesh nje klip.Moderatorja i thote Gentes se jo vetem ajo di te beje bejte. Sonte ka ardhur nje sfidat per te dhe e fton Genten te dale ne oborr. Aty gjendet zoti Safet e Arbana e prezanton me ane te nje klipi me pjesemarrjet e tij ne Albanias Got Talent.Ne nje ring ne oborr Genta e z. Safet bejne nje duel me bejte ku me ane te duartrokitjeve te publikut fituese shpallet Genta.