Gati e gjithë klasa drejtuese e Ministrisë së Mbrojtjes do të paraqiten si dëshmitarë në megaprocesin e nisur për shpërthimin në Gërdec. Të gjithë janë pjesëtarë me status të NATO-s. Ndërkohë, imuniteti shpëton sërish ish-ministrin e Mbrojtjes, Fatmir Mediu, i cili nuk figuron në listën me rreth 390 dëshmitarë, që do të pyeten nga prokuroria në procesin kundër 29 të pandehurve që akuzohen si shkaktarët e tragjedisë së Gërdecit. Si për ironi të fatit, në listë figurojnë të gjithë bashkëpunëtorët e Mediut në ministri, nga këshilltarët e deri te sekretarja. Dëshmitari i parë është ish-këshilltari juridik i ministrit të Mbrojtjes, ndërsa lista vazhdon me një numër të madh zyrtarësh dhe ish-zyrtarësh të mbrojtjes. Në listë mungon edhe deputeti Aldo Bumçi, i cili ka hartuar edhe procedurat për demontimin e armëve para ngritjes së "fabrikës së vdekjes", ndërsa janë marrë si dëshmitarë disa bashkëpunëtorë të tij, gjatë kohës që ushtronte detyrën e ministrit të Drejtësisë. Do të vijnë si dëshmitarë në procesin me 29 të pandehur, specialistë të shumtë të armatimit, shefa të logjistikës të disa depove që furnizonin Gërdecin si dhe Hysni Gjergji, drejtori i Shërbimit Informativ Shtetëror. Prokuroria ka kërkuar si dëshmitarë edhe një emër shumë të lakuar pas tragjedisë së Gërdecit, Patrik Henry, që njihet në dosje si përfaqësuesi i shoqërisë amerikane SAC. Së bashku me të janë edhe katër shtetas të tjerë amerikanë që kanë punuar në Gërdec. Lista ka edhe dëshmitarë të tjerë nga Ministria e Financave, kryetari i Bashkisë së Vorës, nga SHKB e Ministrisë së Drejtësisë, mjekë dhe punonjës policie. Prokuroria thotë se ka thirrur si dëshmitarë Rahman Selmanllarin, i konsideruar si mik i familjes Berisha, i cili bën pjesë në listën VIP të dëshmitarëve të organit të akuzës, në procesin gjyqësor të tragjedisë së Gërdecit, që po zhvillohet në Gjykatën e Tiranës. Biznesmeni Rrahman Selmanllari, i njohur ndryshe si miku i ngushtë i djalit të Kryeministrit Sali Berisha, Shkëlzenit, renditet midis 100 dëshmitarëve të parë në listën me rreth 390 dëshmitarëve të akuzës që do të thirren nga akuza, për të provuar fajësinë e 29 të pandehurve të tragjedisë së Gërdecit. Sipas prokurorisë, Selmanllari do të dëshmojë para gjykatës pozicionin e tij në kompaninë amerikane SAC. Me autorizim të presidentit të kësaj kompanie, Patrick Henry, Selmanllari ka përfaqësuar këtë kompani në demonstrimin e parë të demontimit të municioneve të kalibrave 7.62 dhe 14.5 mm, në Gërdec, kur kishin mbërritur edhe makineritë e demontimit.

Disa ditë më parë filloi zyrtarisht procesi gjyqësor ndaj 29 të pandehurve të tragjedisë së Gërdecit. Përfaqësuesit e akuzës lexuan për dy orë kërkesën për gjykim me rreth 120 faqe në ngarkim të të pandehurve, duke parashtruar edhe provat që janë siguruar në fazën hetimore bashkë me listën e dëshmitarëve, që do të thirren prej saj në këtë cilësi në Gjykatën e Tiranës. Në listën e këtyre dëshmitarëve të akuzës, falë imunitetit parlamentar nuk ndodhej emri i ish-ministrit të Mbrojtjes, Fatmir Mediu, tashmë me detyrën e ministrit të Mjedisit, edhe pse, sipas prokurorisë, shpërthimi i Gërdecit ka ardhur si pasojë e urdhrave të lëshuar nga ai. Në dosje, emri i ish-ministrit të Mbrojtjes përmendjen vetëm si qytetar dhe jo si person i pandehur, pasi me vendim të Gjykatës së Lartë, procedimi penal ndaj tij është pushuar falë imunitetit të fituar në zgjedhjet e 28 qershorit.S.Ç.

LISTAZYRTARËT QË JANË THIRRUR PËR DËSHMI1. Plarent Nazim Ruka. Këshilltar juridik i MM-së

2. Erida Petrit Bllaca (Ndroqi). Përgjegjëse sektori DMIMB

3. Ylli Neshat Bregu

4. Nazmi Nevruz Ramolli

5. Flutura Zenel Çavolli. Ish-sekretare e ministrit të Mbrojtjes

6. Arben Llambi Simaku. Ish-shef kabineti i ministrit të Mbrojtjes

7. Elmaz Abdi Leci. Ish-shef kabineti i MM-së

8. Foto Nasho Duro.

9. Sokrat Sollo Papadhima.

10. Dritan Sokrat Stroni.

11. Viktor Preng Pershqefa

12. Hysen Gjik Cekodhima. Drejtor i Drejtorisë së Operacioneve dhe Stërvitjes në Shtabin e Përgjithshëm

13. Sytki Avdi Fanaj.

14. Shaqir Jashar Koliqi.

15. Hysni Faik Gjergji. Drejtori i Shërbimit Informativ të Ushtrisë

16. Zeni Zylfer Kamberi.

17. Kol Preng Dedgjoni

18. Albana Dalip Dodaj. Sekretare e SHPFA-së

19. Margarita Tajar Shentolli

20. Durim Banush Lila

21. Xhemal Qerim Drazhi

22. Anila Jakup Lala

23. Liza Preng Maksuti

24. Vojsava Dilaver Prifti

25. Alma Luftar Zili

26. Anjola Gezim Agolli

27. Alban Lutfi Dokushi. Punonjës në Presidencë

28. Kozeta Karafil Dashi

29. Ardian Bektash Spaho

30. Petrit Hetem Llapi

31. Memli Shefit Kasapi

32. Fiqiri Mehmet Xhaferi

33. Kasem Bajram Mahmutaj

34. Adelina Sami Kaptelli

35. Lulzim Sali Fejzo

36. Stavri Jani Çipa

37. Luan Xhemal Duzha

38. Ergys Mina Qirici. Jurist, Ministria e Financave

39. Lindita Vladimir Rusmaili. Drejtoreshë e Drejtorisë Juridike, Ministria Financave

40. Mimoza Vangjel Dhembi. Ministria Financave

41. Ermonela Ramadan Sina

42. Nuri Mehmet Sopaj. METE

43. Ilir Zeqi Kodra. METE

44. Pranvera Avdulla Kastrati. METE

45. Ismet Ibrahim Drenova. Anëtar i Grupit të Studimit të Kostos së Demontimit

46. Shkelzen Fran Mëhilli. Anëtar i Grupit të Studimit të Kostos së Demontimit

47. Nexhip Xhemai Agaraj. Anëtar i Grupit të Studimit të Kostos së Demontimit

48. Albert Mete Bora. Komandanti i Shkollës së Trupës Ushtarake, Tiranë

49. Bardhyl Veli Hoxha

50. Nikoll Mark Ndoi. Specialist armatimi në KM

51. Kadri Ismail Suli

52. Lavdim Hamza Çota. Shef armatimi Brl. 4300.

53. Janaq Aristotel Prifti. Shef i seksionit të furnizimit në KM.

54. Bardhyl Destan Çeliku. Shef transporti në KM

55. Figali Turan Golemi. Shefe e financës në KM

56. Bujar Ahmet Allaj. Shef i logjistikës në rep 4300

57. Hekuran Ali Rrapaj. Shef i transportit në J4 në SHPFA

58. Jonida Ilmi Deliu. Shefe e furnizimit në BrL 4300

59. Reivis Kujtim Xhepa. Sp transporti në rep. 4302 Pezë-Helmes

60. Shahin Sadik Toçilla. Shef i logjistikës B.A-M 4303

61. Agim Vangjel Prifti. Komandanti i rajonit nr.2, reparti 4303/2 Berat.

62. Drini Xhemal Nikolla. Reparti Ushtarak 5570 Bonavi Vlorë

63. Robert Kastriot Gjini

64. Bledar Ivzi Halilaj

65. Baki Zeqo Bala. Drejtor i Drejtorisë së Menaxhimit të Projekteve në MM

66. Paulin Rrok Paluku. Reparti 1101, Vau Dejës Shkodër

67. Kristaq Llazi Arapi. Specialist infrastrukture dhe Mjedisi në KFB

68. Bajram Murat Koçi. Shef i logjistikës në Brigadën e Mbështetjes Rajonale

69. Flamur Hasim Skraparlliu. Komanda e Doktrinës dhe Stërvitjes

70. Ylber Selman Dogjani. Shef shtabi KDS

71. Flamur Ismail Hadushi. Drejtor i J2 KFB

72. Astrit Fuat Jaupi. Komandant i Br. Ajrore Rep. 3001

73. Paulin Ndue Lleshi. Ish-ushtar profesionist në Gërdec

74. Dalip Dervish Kau. Ish-ushtar profesionist në Gërdec

75. Bashkim Jonuz Allushi. Ish-ushtar profesionist në Gërdec

76. Agron Neshat Bako. Ish-ushtar profesionist në Gërdec

77. Nazmi Hysen Shera. Ish-ushtar profesionist në Gërdec

78. Asim Rexhep Selmani. Përgjegjës në Shërbimet Publike në Bashkinë Vorë

79. Fatmir Ismail Hoxhaj

80. Fatmir Adem Hoxha

81. Zylyftar Sheme Hatellari. Ish-ushtar profesionist në Gërdec

82. Thanas Theodhor Kuleçi

83. Zenel Adem Kuçana. Ish-komandanti i Detashmentit Provizor Rep. 3001/4

84. Xhevdet Ferrik Baçe. Shef i Sektorit të Menaxhimit të Garnizoneve, Komanda e Forcës së Bashkuar, Plepa Durrës

85. Ylli Isa Bajo. Ish-jurist në Komandën e Forcës së Bashkuar

86. Mimoza Islam Sadushaj

87. Agim Xhorxhi Robo

88. Rahman Islam Selmanllari

89. Ervin Minella Mata

90. Flora Vesel Xhillari

91. Shpetim Jonuz Tikvina

92. Gezim Hamid Tikvina

93. Ilir Sali Verdha

94. Sokol Mustafa Kallogjeri

95. Kujtim Skender Hoxhallari

96. Mehmet Avdulla Metko. Me detyrë në Shtabin e PërgjithshëmDËSHMITARËT E HUAJ97. Patrick Korneilous Henry

98. Rodney Spenser Taylor

99. Devid Clark Howell

100. William Merit Hart

101. Sidney Tison MacintyrePUNËTORËT NË FABRIKË102. Elis Agim Fjolla

103. Nikolin Hamit Hazizaj. Punëtor

104. Elton Qemal Hasa. Punëtor

105. Pellumb Mazllem Syla. Punëtor

106. Fehmi Rira Sula. Punëtor

107. Lihane Mazllem Sula. Punëtor

108. Fatbardha Latif Rama. Punëtor

109. Ermira Shaqir Berisha. Punëtorë në firmën "Albademil"

110. Luiza Idriz Zeneli. Punëtore

111. Qemal Rira Mema. Punëtor

112. Ervis Hasan Koci. Punëtor

113. Bahri Riza Plloçi. Punëtor

114. Adriatik Hajdar Babaliu. Punëtor

115. Haki Islam Nasufi. Punëtor

116. Bujar Islam Nasufi. Punëtor

117. Shega Shaban Kokici. Punëtor

118. Leonard Ali Aliu. Punëtor

119. Besnike Beqir Halili. Banor

120. Rruzhdije Mahmut Halili. Punëtor

121. Aneta Syrja Dokushi. Punëtor

122. Lirim Faik Palushi. Punëtor

123. Luftim Skender Gerdeci. Punëtor

124. Thellenxa Avdi Gjoka. Punëtor

125. Shefki Selam Sefaj. Punëtor

126. Naim Rushit Cani. Punëtor

127. Caje Zenel Çiku. Punëtor

128. Dhurata Hamza Hasani. Punëtor

129. Gazmir Bajram Murati. Punëtor

130. Bledian Banush Vaka. Punëtor

131. Albana Qazim Aliu. Punëtor

132. Shqipe Mehmet Aliu. Punëtor

133. Zyra Feta Hasa. Punëtor

134. Fatime Jonuz Fejza. Punëtor

135. Qani Ali Aliu. Punëtor

136. Bihone Limon Halili. Punëtor

137. Myrvete Myslym Lala. Punëtor

138. Alban Mehmet Çollaku. Punëtor

139. Artan Islam Dedej. Punëtor

140. Medi Myrteza Celami. Punëtor

141. Haxhi Shaqir Hoxha. Punëtor

142. Mustafa Mustafa Laçi. Punëtor

143. Jemin Sali Kurti. Punëtor

144. Klaudi Kadri Mema. Punëtor

145. Nertil Pellumb Dedej. Punëtor

146. Drita Ramadan Cani. Punëtor

147. Hekuran Rahman Kaca. Punëtor

148. Ramadan Selam Sefa. Punëtor

149. Arben Hysen Dova. Punëtor

150. Shkelqim Beqir Prini. Punëtor

151. Beqir Abedin Prini. Punëtor

152. Dylbere Nezir Prini. Punëtor

153. Albert Ferit Duka. Shofer në fabrikën e Gërdecit

154. Luiza Ismet Dirda. Punëtor

155. Mirela Sabri Hazizi. Punëtor

156. Aleksander Hekuran Veliaj. Punëtor

157. Fadil Jonuz Tanushi. Punëtor

158. Andi Bashkim Belliu. Punëtor

159. Alketa Servet Hazizaj. Punëtor

160. Kujtim Ymer Osmani. Punëtor

161. Rabie Aqif Gerdeci. Punëtor

162. Arian Skender Gerdeci. Punëtor

163. Kujtime Selam Gerdeci. Punëtor

164. Veiz Iljaz Muco. Përgjegjës punëtorësh në firmën "Albademil"

165. Julian Jorgo Pando. Përgjegjës për punëtorët

166. Valbona Kadri Lloha. Ekonomiste kontable në firmën "Albademil"

167. Myslym Ali Zguri. Punëtor në fabrikën "Albademil"

168. Haki Selam Sefa. Punëtor në fabrikën e Gërdecit

169. Pezal Perparim Emini. Punëtor në fabrikën e Gërdecit

170. Arben Ismail Demirxhiu. Punëtor në fabrikën e Gërdecit

171. Ilir Muharrem Kranja. Punëtor në fabrikën e Gërdecit

172. Andrea Muharrem Kranja. Punëtor në Rinas

173. Kadri Hasan Mece. Punonjës pranë firmës "Albademil" -Gërdec

174. Vasil Mustafa Laci. Punëtor në fabrikë e Gërdecit

175. Bukurosh Mazllem Syla. Punëtor

176. Eljon Hamit Kurti. Ish-punëtor në Fabrikën Gërdec

177. Florian Hamit Kurti. Ish-punëtor

178. Taulant Hamet Hazizaj. Punëtor

179. Adelina Avni Cani. Punëtore në fabrikën e Gërdecit

180. Arta Beqir Prini. Punëtore

181. Lulzim Abdulla Murati. Punëtor

182. Fitim Bajram Murati. Punëtor

183. Florjana Bajram Murati. Punëtor

184. Flogert Rushit Çiku. Punëtor

185. Armand Nezir Celami. Punëtor

186. Thellenza Rexhep Lala. Punëtor

187. Avni Osman Kurti. Punëtor

188. Eglon Bajram Leti. Punëtor

189. Blerta Beqir Prini. Punëtor

190. Sadik Shefit Sulaj. Specialist armatimi i punësuar në fabrikën "Albademil"

191. Petrit Mehmet Behari. Specialist armatimi

192. Zabit Ahmet Cuku. Specialist armatimi

193. Shaban Hajdar Brahushi. Specialist armatimi

194. Ndue (Viktor) Jak Nikolli. Specialist armatimi

195. Seran Hysen Maçi. Punëtor

196. Nazmi Ramazan Isufaj. Punëtor

197. Haxhi Jonuz Mara. Punëtor

198. Kledian Fatmir Qefalia. Punëtor

199. Benard Shpetim Kaçaça. Punëtor

200. Shpetim Sulejman Kaçaça.

201. Kristaq Llazar Coka.

202. Bexhet Mehmet Fezolli.

203. Glodian Sabri Kodra.

204. Jakup Haxhi Picari.

205. Sherif Minas Muha.BANORËT E GËRDECIT206. Selim Bektash Aliu. Banor

207. Mariglen Naim Farruku. Kalimtar

208. Bardhe Frrok Gjaci. Banor

209. Bardha Hasan Suta. Banor

210. Zeqine Demir Fezolli. Banor

211. Vjollca Jakup Halili. Banor

212. Dervish Mazllum Syla. Banor

213. Fadil Faslli Hysi. Banor

214. Xhoana Kujtim Gerdeci. Banor

215. Hysen Mehmet Fezolli. Banor

216. Petrit Osman Gerdeci. Banor

217. Blerim Rustem Shera. Banor

218. Zenel Vesel Kareci. Banor

219. Sami Ali Osmani. Banor

220. Serme Rrahman Kenga. Banor

221. Ramazan Ahmet Cani. Banor

222. Fatmir Bajram Nelo. Banor

223. Edlira Rufi Gega. Banor

224. Hava Xhafer Dervishi. Banor

225. Astrit Sinan Halili. Banor

226. Fatmir Ramazan Dauti. Banor

227. Bastri Destan Lami. Banor

228. Gezim Selam Gjoni. Banor

229. Bukurie Mersin Lika. Banor

230. Nezmi Ramazan Halili. Banor

231. Robert Ferhat Gerdeci. Banor

232. Ramiz Ferhat Gerdeci. Banor

233. Hasan Islam Hasani. Banor

234. Safet Agim Manaj. Banor

235. Baki Ramazan Halili. Banor

236. Sulltane Xhemal Halili. Banor

237. Hekuran Jahir Cubi. Banor

238. Lindita Agim Cubi. Banor

239. Mimoza Hysen Aliu. Banor

240. Sanie Sali Halili. Banor

241. Qerime Sabri Tarja. Banor

242. Etleva Hasan Breti. Banor

243. Perparim Qazim Picari. Banor

244. Adriana Nezir Hoxha. Banor

245. Fellenxa Zenel Gerdeci. Banor

246. Fatmir Shefqet Aliu. Banor

247. Suzana Ramadan Aliu. Banor

248. Hurme Bajram Aliu. Banor

249. Rolanda Bujar Aliu. Banor

250. Fatmir Mehmet Çollaku. Banor

251. Thellenxa Enver Aliu. Banor

252. Xhorxhina Arben Suta. Banor

253. Erind Gezim Gjoni. Banor

254. Naim Hamdi Farruku. Banor

255. Mimoza Haziz Kruja. Banor

256. Rigon Veli Durdaj. Banor

257. Uran Qemal Deliu. Pjesëtar i familjes Deliu, që nga ngjarja patën pesë viktima

258. Feruzan Veli Durdaj. Babai i viktimës Erison Durda

259. Tushe Haki Osmani. Nëna e viktimës Resmije Kranja

260. Sali Hasan Pepa. Daja e viktimës Jetmir Ballazhi

261. Dilaver Qamil Alhasa. Bashkëshorti i viktimës Shqipe Alhasa

262. Aferdita Riza Canga. Bashkëshortja e viktimës Besim Canga

263. Dhimitër Homet Hazizaj. Djali i viktimës Homet Hazizaj

264. Festime Medehat Ase. Bashkëshortja e viktimës Arben Ase

265. Bajram Ramazan Leti. Babai i viktimës Zelije Leti

266. Gezim Shefki Cani. Djali i dy viktimave Shefki dhe Bukurie Cani

267. Mirela Muhamet Dvorani. Bashkëshortja e viktimës Endri Dvorani

268. Ramazan Ali Alla. Xhaxhai i viktimës Roland Alla

269. Selvi Zija Hamolli. Bashkëshortja e viktimës Azem Hamolli

270. Mehmet Jonuz Saliu. Banor

271. Zamira Homet Durdaj. Nëna e viktimës Erison Durdaj

272. Fation Lutfi Lika. Banor

273. Murat Ali Zguri. Banor

274. Lulzim Asllan Muça. Shofer i punëtorëve të Rinasit

275. Baftjar Shaban Meçe. Shofer i punëtorëve të Rinasit

276. Eduart Xhafer Breti. Banor

277. Klodjan Haki Gerdeci. Banor

278. Osman Hasan Haka. Banor

279. Bege Selim Aliu. Banor

280. Selim Bege Aliu. Banor

281. Vjollca Rexhep RamaROJET DHE PUNONJËSIT E XHENIOS282. Agim Sefer Vrana. Drejtues teknik i shoqërisë së ruajtjes "Vrana"

283. Zigur Rahiq Canaj. Roje i policisë private "Vrana"

284. Fejzi Bajram Shehu. Roje zëvendësues i policisë private "Vrana"

285. Begator Leko Mane. President i policisë private "Rogat"

286. Kastriot Tefik Kreci. Roje i policisë private "Rogat"

287. Dashamir Fiqiri Biçi. Roje i policisë private "Rogat"

288. Artur Andon Ballabani. Magazinier nd. MEICO

289. Granit Nexhmedin Leka. N/Drejtor nd. MEICO

290. Vath Rushit Sula. Magazinier armatimi në Rinas i nd. MEICO

291. Suzana Simon Burhanaj. Asistente sekretare e drejtorit të nd. MEICO

292. Anastasia Mikael Dhimitri. Asistente arshiviste në nd. MEICO

293. Spiro Llazar Zaka. Shef sektori marketingu në nd. MEICO

294. Tosum Rushan Deliu. Specialist në nd. MEICO

295. Marsida Sotir Tasho. Juriste në nd. MEICO

296. Alba Viktor Thoma. Specialiste marketingu në nd. MEICO

297. Martin Sofokli Lazeri. Specialist marketingu në nd. MEICO

298. Marinela Nadir Bode. Përkthyese në nd. MEICO

299. Xhemal Hysen Horanlli. Specialist municioni në nd. MEICO

300. Ardian Ndue Malci

301. Dod Preng Malçi

302. Agustin Ndue Malci

303. Vladimir Naun Dushi. Komandanti i batalionit xheniero-ndërtues

304. Idriz Ramazan Zaja. Mekanik në batalionin xheniero-ndërtues.

305. Leke Frrok Lalaj. Fadromist

306. Preng Mark Margjini. Manovrator

307. Saba Bajram Sula. Manovrator

308. Perparim Osman Veliu. Specialist ndërtimi në xheniero

309. Agim Shefki Elezi. Shefi i operacioneve në batalionin xheniero310. Naim Çun Ramaj. Shefi logjistikës në xheniero

311. Ajet Ali Met‘hoxha. Shefi i sektorit në xheniero

312. Valbona Vladimir Idrizi. Shefe finance xheniero

313. Nafie Qamil Oshafi,

314. Ilirjan Hasan QosjaDËSHMITARË, MJEKË DHE POLICË315. Arjan Reshit Tivari. Mjek kardiolog

316. Donika Ramazan Allapi. Mjeke spit.civ. Shijak

317. Myzejen Hysni Dojku. K/infermiere në spit.civ. DR

318. Lutfi Sefer Lami. Infermiere spit.civ.

319. Petrit Ali DautiM. Mjek kirurg në spit.civ,DR

320. Shyqyri Muharrem Beqja. Mjek në Manëz

321. Mustafa Rahman Dino. Punonjës policiePUNONJËSIT E BASHKISË SË VORËS322. Fiqiri Kadri Ismaili. Kryetari i Bashkisë së Vorës

323. Gezim Ahmet Aliu. Punonjës i Ujësjellësit

324. Mustafa Tahir Gerdeci. Punonjës i Ujësjellësit

325. Ymer Myftar Gerdeci. Punonjës i Ujësjellësit

326. Ahmet Beqir Gerdeci. Punonjës i Elektrikut,

327. Perikli Marko Kosta. Punonjës i Elektrikut

328. Çlirim Ramiz Lami. Punonjës i Elektrikut

329. Gjon Nikoll Pjetri. Punonjës i Elektrikut

330. Miklovan Muharrem Kopani. Punonjës i SHKB-së pranë Ministrisë së Drejtësisë

331. Besnik Daut Rama. Punonjës policie

332. Shaban Xhelal Gjoka. Punonjës në Bashkinë e Vorës

333. Xheme Kujtim Gerdeci. BanueseBANORËT E FSHATRAVE QË PREKU TRAGJEDIA334. Avni Cani. Punëtore

335. Agron Besnik Hasrama

336. Altin Dalip Haxhiu

337. Ali Reshit Merja

338. Bashkim Myrteza Shehi

339. Sherif Misar Muka

340. Xhemal Vath Muka

341. Ramazan Sulejman Shera

342. Besnik Musa Picari

343. Afrim Musa Kenga

344. Agim Ahmet Previzi

345. Ali Jonuz Allushi

346. Besnik Daut Rama

347. Elidon Halit Disha

348. Alban Zyber Koka

349. Altin Fadil Subashi

350. Adem Shkurt Hasa

351. Caje Ismail Murati

352. Sabri Seit Kuçi

353. Petrit Qamil Dedej

354. Ali Kadri Murati

355. Fatos Hamit Alvora

356. Osman Rustem Topi

357. Ramadan Islam Tusha

358. Fadil Hamid Picari

359. Gani Sefer Aliu

360. Riza Ramazan Tahiri

361. Sherif Hamza Metalla

362. Durim Ibrahim Sollaku

363. Fiqiri Asllan Sefa

364. Nazmi Haxhi Aliu

365. Tasim Hysni Koni

366. Emin Gani Domi

367. Hurme Adem Domi

368. Baki Masar Domi

369. Ismail Kadri Domi

370. Arjana Fiqiri Koni

371. Fiqerete Bajram Koni

372. Altin Sefer Rrapollari

373. Sefer Asllan Luku

374. Bashkim Asllan Hushi

375. Nebi Hysen Dema

376. Bilal Ymer Dervishi

377. Gani Bilal Xibri

378. Arben Muharrem Kasa

379. Besim Haxhi Kajmaku

380. Haki Sinan Alushi

381. Beqir Xhemal Lami

382. Musa Ramazan Murati

383. Fran Frrok Djaloshi

384. Vath Ahmet Dervishi

385. Qazim Myslym Arapi

386. Dashamir Liman Gjoka

387. Diana Besim Qamo

388. Shefqet Kadri Jashari

389. Kurt Selman Mata