0
brbrbrbrPrezantuesi i njohur i E diela Shqiptare Ardit Gjebrea i eshte pergjigjur sfides se ALS IceBucketChallenge i perzgjedhur nga Monika Kryemadhi Ledri Vula dhe Ervin Skela por me donacionbrbr
brbrNe nje status ne rrjetin social Facebook Arditi sqaron se duke qene jashte vendit dhe ne pamundesi kushtesh per hedhje uji me akull ka respektuar menjehere sfiden kryesore ate te donacionitbrbr
brbrE sic eshte rregulli i ALS IceBucketChallenge Arditi ka ftuar Anna Oxen Bamir Topin e Aferdita Saracini Kelmendin ti bashkohen kesaj kauzebrbr
brbrM Sejdinibrbr