Në një format të veçantë takimesh me qytetarë, Gjergj Bojaxhi ka vendosur të takohet me shoferë në trafikun e Tiranës.


 Duke shtrënguar duart me ta Bojaxhi, kandidat i Sfida për Shqipërinë shpërndau programin politik të kësaj partie.


 Por një prej shoferëve e ka uruar në mënyrë të veçantë, duke dalë nga makina dhe duke e thirrur me një tufë me lule në dorë.


 Bojaxhi e takon mbështetësin mes të qeshurave dhe falenderimeve për gjestin e tij.


 Gjergj Bojaxhi është i pari në listën e Tiranës për Sfida për Shqipërinë, që renditet me numrin katër në fletën e votimit.
/Oranews.tv/


Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter