Një prej aleatëve kryesorë të Partisë Socialiste Skënder Gjinushi ka shprehur të gjithë pakënaqësinë e tij ndal lidrershipit të saj lidhur me qëndrimin për reformën zgjedhore.

 


Gjinushi tha se kjo që bën Partia Sociliste është e pa tolerushme dhe se ajo po tregohet e dobët përballë Partisë Demokratike.

 


Por Gjinushi shkon edhe më tej duke e konsideruar reformën që po bën dyshja PD PS një dushk të ri.

 


Më tel lideri i Partisë Social Demokratë Skënder Gjinushi i bën thirrje Partisë Socialiste që të mbrojë votat e partive të vogla që janë pjesë e opozitës së bashkuar.