Dy vëllezër që e dashurojnë futbollin kanë lindur pa gishtërinj por ata kanë marrë dhuratën më të bukur për Krishtlindje: një palë këmbë protezë.

Kian dhe Cullum, përkatësisht 11 dhe 7 vjeç nga Syston, Leicestershire, kanw trashwguar sindromen "Adams Oliver" nga babai i tyre. Kjo sëmundje ka prekur vetëm 125 njerëz në të gjithë botën. Personat me këtë sindromë kanë një zhvillim të parakohshëm të duarve dhe këmbëve, duke i lënë ata pa gishta në këto gjymtyrë.

Kian and Callum Jarram, 11 and seven, will finally be able to play football without suffering 'agonising pain', after receiving a pair of prosthetic feet each for Christmas

Kian, Cullum dhe babi i tyre Jon janë të vetmit të njohur në Angli që e kanë pranuar se vuajnë nga "Adams Oliver".Një faqe në internet ka mbledhur 8000 paund duke ju bërë një dhuratë djemve Jarram.

"Kjo është dhurata më e bukur e Krishtlindjeve që djemtë e mi kanë marrë ndonjëherë. Për ta ky është një luks i madh dhe janë shumë të entuziasmuar për dhuratën", shprehet Jon.

Kian, Callum and their father Jon Jarram were born with with Adams Oliver syndrome, a genetic condition which has left them with stumps for feet. They are thought to be the only people in England who have it

Mr Jarram raised the money for the feet - which are not funded by the NHS - by setting up a fundraising page. Strangers, friends and family raised £8,000

Mr Jarram said: 'The first thing they said when I told them about these new feet was that they just want to be able to wear flip-flops.' The boys are pictured with Mark Ledger at the Blatchford Clinic, who made the feet

The feet will allow the boys to walk more comfortably and play football without their stumps becoming sore and painful. Mr Jarram said: 'This really will give the boys the best Christmas that they could ever ask for'