Shperthimi i Serena Williams kunder gjykatesit do te kaloje ne histori si me i shtrenjti i te gjitha koherave, te pakten ne boten e sportit.

Polemikat e saj me gjykatesin e takimit me 12 shtator ne US Open per nje faull te kontestuar ne momentet decizive ne gjysmefinalen e humbur me belgen Kim Clijsters, i ka kushtuar shtrenjte Serena Williams: 82.500 dollare dhe nje skualifikim per dy vjet me kusht.

Ky denim konsiderohet si nje nder me te rendit qe eshte dhene ndonjehere per nje turne Slam.