brbrMiratimi i ndryshimeve kushtetuese ne funksion te reformes ne drejtesi per ministren e Integrimit Klajda Gjosha ka rritur shanset qe Komisioni Euriopian te propozoje celjen e negociatave per Shqiperine Per Vizion Plus ministrja thote se miratimi i 7 ligjeve ne menyre te vecante ai per kontrollin e gjyqtareve dhe prokuroreve konsiderohet thelbesor nga Brukseli Reforma ne sistemin e drejtesise ka nje lidhje te drejtperdrejte me permbushjen e te gjitha kritereve te percaktuara nga BE thote Gjosha Bashkimi Europian ka qene i angazhuar ne menyre te vecante ne gjetjen e kompromisit politike ne Shqiperi Ishte nderhyrja e komisionerit per Zgjerim Johanes Han i cili i dha shtysen kryesore per konsensusin qe kulmoi me votimin unanim te ndryshimeve kushtetuesebrbr
brbrbrbr
brbrbrbr
brbrbrbrbr