Cilat janë të fshehtat dhe enigmat e vendprehjes së Gjergj Kastriot Skënderbeut? Çfarë fle nën memorialin e tij? Përse u mbuluan gërmimet arkeologjike?


Cilat janë tezat e disa studiuesve të njohur? Pse u anashkaluan kërkimet e tjera?


Tezat janë enigmatike, ashtu si të dhënat e mjaft studiuesve të njohur, dokumentat, gojëdhënat të njohura e të panjohura


Cilat janë enigmat e varrit të Gjergj Kastriotit?


13 janar 2018 (gazeta-Shqip.com)