Sot në mbrëmje, në orën 20:10, Gjurmë Shqiptare nga Marin Mema zbret në Serbi.


Dhuna, asimilimi, presioni dhe përse heshtet për shqiptarët e Sanxhakut?


Shkreli, Shoshi, Hoti, Shala, Kelmendi, Muriqi, Lajçi, Nika, Camaj, Leka, Zogaj janë vetëm disa ndër mbiemrat e fiseve sot të sllavizuara.


Të vërteta të forta, sot, në orën 20:10.


22 shtator 2018 (gazeta-Shqip.com)