Gjykata e Tiranës ka shpallur sot fajtor prokurorin e Kavajës, Musa Mulkurti dhe avokatin Pjetër Ndreca nën akuzën e korrupsionit.


Kështu, prokurori është dënuar me tre vjet burg, ndërsa bashkëpunëtori i tij me 6 muaj.Dënimi nën akuzën e korrupsionit u bë pas provave të paraqitura nga emisioni investigativ “Fiks Fare” në Top Channel.