imametSeanca e gjyqit ndaj imamëve të vetëshpallur e zhvilluar sot në Gjykatën e Krimeve të Rënda është karakterizuar sërish nga tension mes të pandehurve dhe gjyqtarëve. I pandehuri Gerti Pashaj i ka quajtur gjyqtarët kriminelë dhe armiq të Islamit, teksa ka kërkuar llogari për shkresat që faktojnë shtyrjen e hetimeve për llogari të tyre.


Në seancën e radhës të të ashtuquajturve imamë të vetëshpallur, që çdo herë është karakterizuar nga batuta të tyre drejtim të politikanëve, këtë radhë u dëgjua edhe një bejte për kreun e Partisë Demokratike. Njëri nga të pandehurit, Fadil Myslimani i ka thurur një bejte kryedemokratit, duke ju referuar protestës së fundit të opozitës.


Çbën kështu more Lulzim, sshembet diktatura me ledhatim, është mësuar të ketë thënë Myslimani.


15 dhjetor 2015 (gazeta-Shqip.com)


Ky shkrim Gjyqi, imamët bejte Bashës: Çbën kështu more Lulzim, sshembet diktatura me ledhatim u publikua me pare te Gazeta SHQIP Online.