brbrShefja e misionit te vezhguesve te ODIHR Odry Glover ka dale edhe vete ne terren per te ndjekur nga afer procesin e votimit Glover tha se vezhguesit jane shperndare ne te gjithe bashkite e vendit dhe do te percjellin raportet e tyre mbi incidentet e problematikat Procesi i votimit ne zgjedhjet vendore monitorohet nga nje numer i madh vezhguesish Nderkombetaret i konsiderojne keto zgjedhje nje test te rendesishem per Shqiperinebrbr
brbrbrbr
br