Gjykata e Tiranës ka dhënë sot vendimin për studentët që goditën me vezë kryeministrin Edi Rama më 2 nëntor 2015.


Gjykata ka vendosur ti dënojnë me 60 orë punë në komunitet 8 studentët, dënim që është konvertimi i 2 muajve burg. Sipas vendimit, studentët do të paraqiten tek shërbimi i provës.


Protagonistja e incidentit ishte studentja Klodi Hoxha, 23 vjeçe, një nga aktivistet kundër ligjit të ri për arsimin e lartë, ndërsa si organizatorë të sulmit u akuzuan edhe studentët Bora Mema, Klodi Hoxha, Viki Cipi, Liri Kuçi, Durim Jasharaj, Dardan Konjufca dhe Valton Marku.


20 mars 2017 (gazeta-Shqip.com)